Geeft financiële duidelijkheid

Licht op cijfers

Net even anders

Ruim 20 jaar is Henk-Jan Philips, de drijvende kracht achter LICHT OP CIJFERS, werkzaam als boekhouder en administrateur. In verschillende functies bij grotere organisaties heeft hij vele ontwikkelingen op financieel en boekhoudkundig gebied meegemaakt. Door deze ervaring heeft hij zijn eigen visie op dit werkveld ontwikkeld en is in 2019 gestart met LICHT OP CIJFERS.

Visie op Financieel advies

Henk-Jan Philips werkt als pragmatische administrateur voor kleine tot grote organisaties. Met de volgende specialisaties:

 

In al zijn werkzaamheden stelt hij de mens centraal. Dit doet hij niet door vóór jou te werken, maar juist mét jou. Daarbij zegt hij wat hij doet en doet hij wat hij zegt. Afspraak is afspraak!

Maatwerk

Door te luisteren en mee te denken, kan Henk-Jan echte meerwaarde leveren. Hij vraagt door naar de achterliggende problematiek. Waar heb jij daadwerkelijk behoefte aan? Waar lig jij wakker van? Hij kaart het probleem aan dat jijzelf nog niet hebt gezien en geeft jou zo inzicht in jouw financiële situatie.

Langetermijnrelaties

Hoe is de relatie met jou als klant? Kennen we elkaar wel goed genoeg? Uit verschillende klantonderzoeken is gebleken dat veel boekhouders te ver van hun klanten afstaan. Regelmatige wisselingen van het personeel met onvoldoende kennis en betrokkenheid, staat de opbouw van een langdurige klantrelatie in de weg. LICHT OP CIJFERS investeert juist in langetermijnrelaties met haar klanten. Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Netwerk van specialisten

Afhankelijk van jouw vraag maakt LICHT OP CIJFERS gebruik van haar netwerk van specialisten. Bij elke opdracht wordt bekeken welke expertise het gewenste resultaat oplevert, zoals fiscalisten, notarissen, bank- en verzekeringsdeskundigen.

LICHT OP CIJFERS:

WAT ANDEREN VAN LICHT OP CIJFERS VINDEN

HENK PRINS

Resultaten uit het verleden, bieden garanties voor de toekomst!

DE 5 ZEKERHEDEN VAN LICHT OP CIJFERS

Dichtbij

één aanspreekpunt

Transparant

Geen verrassingen achteraf

Helder

Iedereen snapt het

Maatwerk

Jouw werkwijze is leidend

Inzicht

Weet wat je kunt doen